Fase 2: Je hebt gekozen, en nu?

Heb je uit het globale advies een keuze gemaakt? En wil je een stap verder? Dan gaan we graag met jou naar de volgende fase. In deze fase zullen wij de gemaakte keuze verder uitwerken. Ook regelen wij offertes van onafhankelijke installateurs die straks bij jou aan de slag kunnen.

In fase 2 kijken we nog nauwkeuriger naar uw woning. Zo kijken we naar het verwarmingsvermogen dat nodig is en de plekken waar we de nieuwe technieken kunnen toepassen (zoals warmtepompen, zonnepanelen, mechanische ventilatie, etc.). Ook kunnen we nu nog beter toelichten hoe alles werkt en wat je kan verwachten.

Ook kijken we in deze fase naar de bouwkundige schil van jouw woning en additioneel regelen wij een isolatieadvies.

Ook niet onbelangrijk: wij kunnen voor jou de benodigde financiering gaan regelen. Je weet dus precies wat het gaat kosten. Deze investering kan bij de SNS Bank-regio Utrecht geregeld worden, maar natuurlijk ook bij je huidige bank, een duurzaamheidslening of uit eigen middelen. De keuze is aan jou!

Naar de uitvoering

Aanvragen of contact opnemen?

Wil je meer weten over het verduurzamen van jouw woning? Of wil je contact opnemen met onze makelaar, klimaatadviseur of financieel adviseur? Vul dan onderstaand formulier in dan helpen wij je graag met al je vragen!