Fase 1: Hoe werkt het?

Om goed in kaart te brengen hoe je jouw woning kunt verduurzamen moeten er een aantal dingen gebeuren.

– Inmeten van de woning
Wij maken eerst een globaal advies van de mogelijkheden voor jouw woning. Hiervoor moeten wij je woning goed in kaart brengen met een uitgebreide maatvoering. Het inmeten van de woning wordt verzorgd door April makelaars of Context architecten. Deze gegevens en bijbehorende checklist zijn noodzakelijk voor het verwerken door PEET Klimaatadvies.

– Globaal advies opstellen
Met de maatgegevens maakt PEET klimaatadvies een globaal advies over de mogelijkheden om jouw woning te verduurzamen. In dit advies staan meerdere mogelijkheden met verschillende prijzen. Je krijgt een concreet advies over:

• De verschillende mogelijkheden om jouw woning te verduurzamen
• Wat je per jaar bespaart op de energiekosten
• Hoeveel de waarde van jouw woning stijgt door deze aanpassingen
• De (globale) investering voor de verschillende mogelijkheden

Hiermee krijg je dus een volledig en concreet overzicht van de mogelijkheden die jij hebt om jouw woning duurzamer te maken. Dit advies kun je ook gebruiken om indien gewenst de bijbehorende lening (hypotheek) aan te vragen bij de bank of te kiezen voor een duurzaamheidslening.

Naar de volgende fase

Aanvragen of contact opnemen?

Wil je meer weten over het verduurzamen van jouw woning? Of wil je contact opnemen met onze makelaar, klimaatadviseur of financieel adviseur? Vul dan onderstaand formulier in dan helpen wij je graag met al je vragen!